Cèdula d'habitabilitat

Preu d'obtenció de la cèdula a l'Hospitalet de Llobregat

Com que l'Hospitalet de Llobregat és al continu construït de Barcelona, les inspeccions i certificacions d'habitabilitat situades al seu nucli urbà són al preu general de la web, atès que no s'hi aplica cap càrrec per desplaçament.

Només certificació: 115 €

Inspeccionem el vostre habitatge al nucli urbà de l'Hospitalet de Llobregat i us lliurem el certificat que us permetrà sol·licitar la cèdula a la Generalitat. És la opció més econòmica, però vosaltres heu de fer algunes gestions.

sol·licitud

Certificació i tramitació: 135 €

Inspeccionem el vostre habitatge al nucli urbà de l'Hospitalet de Llobregat i fem les gestions necessàries a la Direcció General d'Habitatge, de manera que només heu d'esperar a rebre la cèdula per correu, a casa.

sol·licitud

Mapa de l'Hospitalet de Llobregat

Des de finals novembre de 2008 funciona la nova Oficina Local d'Habitatge de l'Hospitalet (al carrer del Llobregat, 116-120). Gràcies a un acord subscrit entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament, s'hi pot entregar tota la documentació necessària per a obtenir la cèdula d'habitabilitat, de manera que ja no cal desplaçar-se a Barcelona. Si preferiu realitzar vosaltres aquestes gestions, sol·liciteu-nos només la certificació.

Preus especials per a comunitats de propietaris i immobiliàries. Descomptes de fins al 40%, en funció del volum. Consulteu-nos.

Cedula Habitabilitat | Cedula Habitabilidad. Copyright © 2006-23. Mapa.
Preus vàlids per a Barcelona i la seva àrea d'influència. Consulteu per a altres poblacions.