Cèdula d'habitabilitat

Preu d'obtenció de la cèdula a Barberà del Vallès

Com que Barberà del Vallès (el Vallès Occidental) és fora del continu construït de Barcelona, els preus per a totes les inspeccions i certificacions d'habitabilitat situades al seu nucli urbà tenen un càrrec per desplaçament de 10 euros.

Només certificació: 125 €

Inspeccionem el vostre habitatge al nucli urbà de Barberà del Vallès i us lliurem el certificat que us permetrà sol·licitar la cèdula a la Generalitat. És la opció més econòmica, però vosaltres heu de fer algunes gestions.

sol·licitud

Certificació i tramitació: 145 €

Inspeccionem el vostre habitatge al nucli urbà de Barberà del Vallès i fem les gestions necessàries a la Direcció General d'Habitatge, de manera que només heu d'esperar a rebre la cèdula per correu, a casa.

sol·licitud

Mapa de Barberà del Vallès

Aquests preus ja inclouen els 10 euros de càrrec per desplaçament.

A l'Oficina Local d'Habitatge de Barberà del Vallès (al costat de la Policia Local, a la planta baixa de l'Avinguda Verge de Montserrat, 60), gràcies a un acord subscrit entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barberà, s'hi pot entregar tota la documentació necessària per a obtenir la cèdula d'habitabilitat dels habitatges situats a Barberà, de manera que ja no cal desplaçar-se a Barcelona. Si preferiu realitzar vosaltres aquestes gestions, sol·liciteu-nos només la certificació.

El càrrec de desplaçament s'aplica una única vegada per encàrrec a totes les inspeccions a realitzar a Barberà del Vallès al mateix dia. Preus especials per a comunitats de propietaris i immobiliàries. Descomptes de fins al 40%, en funció del volum. Consulteu-nos.

Cedula Habitabilitat | Cedula Habitabilidad. Copyright © 2006-23. Mapa.
Preus vàlids per a Barcelona i la seva àrea d'influència. Consulteu per a altres poblacions.